Mijn favorieten

Over ons

EasyMakelaars is een onderscheiden makelaarskantoor, wat onze deskundigheid en kwaliteit heeft onderstrepen. Vol trots kunnen wij mededelen, dat door ons grote woningaanbod en verhuurmutaties in de regio van Leiden voor het tweede jaar op rij, behoort tot de TOP 25 makelaars in Nederland en tot de grootste van de Leidse regio.

EasyMakelaars is een dynamisch, actief en regionaal opererend full service makelaarskantoor naar de wens van de klant van vandaag. Wij zijn de specialisten Huur- en Verhuurbemiddeling en Verkoop van bestaande woningen en nieuwbouw woningen. Wij werken vanuit onze kantoren in Leiden en Alphen aan de Rijn met als werkgebied in de regio's: Alphen aan den Rijn, Den Haag en Leiden.

 

ONS TEAM:

Ons team bestaat uit acht deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers,  Onze makelaars, assistent makelaars en partners in financiële specialisten, juriste en woningstyliste staan garant voor een full service dienstverlening. De bemiddeling inzake verkoop, aankoop, huur en verhuur is voor ons telkens weer een uitdaging. De kracht van onze makelaardij ontstaat door de: Persoonlijke aandacht, het Enthousiasme, de Flexibiliteit, de Ervaring en de tijd die wij nemen voor onze klant. Wij staan dan ook voor de legendarische quote "Resultaat = Kwaliteit x Betrokkenheid." Daarnaast beschikken wij over een zeer ruim netwerk en een groot klantenbestand.

Interesse? Ervaar zelf het verschil in onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met gratis waardebepaling en of huurprijs advies. Indien wij uw woning in de verhuur en of verkoop krijgen, regelen wij vanaf het moment van: in de opname tot en met de datum van overdracht van de woning, alles voor u. Wij regelen en ontzorgen! Voor deze uitstekende service en ons uitgebreide netwerk betaalt u de scherpste courtage over de verkoop of verhuurprijs, maar u kunt ook kiezen voor onze maandelijkse commerciele beheer fee bij verhuur kiezen. U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant.


ONS KANTOOR:

Wij ontvangen u graag op ons zeer goed bereikbare en centrale gelegen kantoor, met ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

 

CONTACT:

Onze makelaardij is 24 uur per dag online bereikbaar via onze website www.easymakelaars.nl of per e-mail: welkom@easymakelaars.nl.  Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 071-5690569 of 0172-754070. 

EasyMakelaars B.V.

Kantoor Vestiging EasyMakelaars B.V.

Adresgegevens

Pelikaanstraat 19
2312 DW Leiden
KvK nummer: 64623203
BTW nummer: NL855747973B01
Maandag tot en met Vrijdag, van 10 uur tot 18 uur

Routeplanner