Mijn favorieten

Woning beheren


Woningbeheer rondom Leiden, Den Haag, Rotterdam en Alphen aan den Rijn

Uw appartement of huis verhuren doet u niet zomaar. Als verhuurder wilt u tijdig de huur ontvangen en dat uw woning na de verhuurperiode verkoop- of gebruiksklaar is. En het liefst zonder dat u daar omkijken naar heeft. Lastig als u er zelf niet bent. Daarom biedt EasyMakelaars woningbeheer voor particuliere verhuurders aan. Als verhuurmakelaar dragen wij zorg voor alle aspecten die bij het verhuren van uw woning komen kijken. Te denken valt aan: het tijdelijk of continu verhuren van uw woning, afhandelen van borg en betaling, en het oplossen van klachten. Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft en geen vrienden of familie hoeft te vragen. Of u voor een lange of korte periode verhuurt, met woningbeheer van EasyMakelaars heeft u de zekerheid van het vakkundig verhuren van uw woning(en).


Vakkundig en professioneel beheer

Als beheerder nemen wij alle zaken rondom het verhuren en onderhouden van uw woning(en) uit handen. Dit betekent dat EasyMakelaars het gehele verhuurtraject voor u verzorgt. In overleg met u bepalen wij welke werkzaamheden u graag onder woningbeheer wilt laten vallen. Hierbij kunt u denken aan het afsluiten van gas, water, licht en internet, de wekelijkse schoonmaak, het bijhouden van de administratie, en de jaarlijkse huurverhoging en eindafrekening. Het voordeel hiervan is dat de huurder één vast aanspreekt heeft met betrekking tot de verhuur. Voor u betekent dit dat u er zelf geen omkijken naar heeft en na het einde van de huurperiode uw woning in goede staat wordt opgeleverd. Zorgeloos verhuren doet u daarom via EasyMakelaars.

EasyMakelaars » Professioneel » Betrouwbaar » Persoonlijk » Betrokken

Vanwege onze ervaring met het verhuren en beheren van woonruimte rondom Leiden, Den Haag, Alphen aan den Rijn en Rotterdam, beschikken wij over een brede netwerk van specialisten. Hierdoor kan EasyMakelaars klachten snel en effectief oplossen. Profiteer van ons netwerk en onze ervaring en bied uw woning via EasyMakelaars aan. Neem voor vrijblijvend advies contact op met onze verhuurmakelaars.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen