Mijn favorieten

Ik zoek een woning


Snel een woning huren via regionale aanhuurmakelaar

Op zoek naar een eengezinswoning, appartement, studio of kamer? Met EasyMakelaars is deze binnen 1 week gevonden. Als regionale aanhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van particuliere verhuurders en collega-makelaars. Het voordeel hiervan is dat wij direct toegang hebben tot alle beschikbare woningen rondom Leiden, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Rotterdam en daarbuiten. Hierdoor kunnen wij snel het totaalaanbod aan woonruimte inventariseren en een geschikte woning vinden. Of het nu om een woning voor drie maanden, een half jaar of enkele jaren jaar gaat, EasyMakelaars vindt snel een geschikte woning.


Direct huren zonder wachttijden

Vanwege de toenemende vraag naar woonruimte en oplopende wachttijden, kost het vinden van een gemeubileerde of gestoffeerde woning veel tijd. Rondom Rotterdam, Leiden, Alphen aan den Rijn en Den Haag zijn woningen al verhuurd voordat ze online zichtbaar zijn. Hierdoor zijn woningzoekende veel tijd kwijt aan het zoeken, bellen en maken van afspraken. Als aanhuurmakelaar helpen wij woningzoekenden met het vinden en huren van geschikte woonruimte in elke gewenste locatie. Ons doel is om binnen korte tijd de juiste woning te vinden, en optimale huurcondities en -voorwaarden te realiseren. En dat zonder wachttijden, wachtlijsten of kosten vóóraf.


Geen kosten vóóraf

Voordat wij een woning zoeken, maken wij graag eerst nader kennis. Dat kan telefonisch of op een van onze vestigingen. Tijdens deze kennismaking bespreken wij wat de woonwensen zijn. Te denken valt aan: locatie, budget, type woning, huurperiode, aantal personen en of het om studenten, particulieren of expats gaat. Op basis van de woonwensen geven wij een eerste schatting op een succesvolle aanhuurbemiddeling. Dit betekent dat EasyMakelaars, zonder kosten in rekening te brengen, direct aangeeft of er woonruimte beschikbaar is. Krijgen wij de opdracht tot huurbemiddeling? Dan starten wij direct met het vinden van een geschikte woning.


Een huis, appartement of kamer huren via EasyMakelaars

Een huis, appartement of kamer huren is via EasyMakelaars snel en vakkundig geregeld. Als aanhuurmakelaar behartigt EasyMakelaars alléén de belangen van de huurder. Dit betekent dat EasyMakelaars namens de huurder het aanbod inventariseert en presenteert, na de eerste selectie de bezichtigingen verzorgt en de onderhandelingen over de voorwaarden en huurprijs voert. Daarnaast controleren wij het contract en de vergunning, begeleiden we het in- en uitchecken, en stellen we een inspectie- en opleveringsrapport op. Het voordeel hiervan is dat het huren van woonruimte geheel volgens wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos huren.

EasyMakelaars » Professioneel » Betrouwbaar » Persoonlijk » Betrokken

Vanwege ons brede netwerk en onze jarenlange ervaring met het huren van huizen en appartementen, vinden wij binnen 1 week geschikte woonruimte. Profiteer van onze kennis en ervaring, Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze aanhuurmakelaars in Leiden, Den Haag, Rotterdam en Alphen aan den Rijn staan voor u klaar.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring