Mijn favorieten

Expats in Nederland

De Expat Service richt zich op de bemiddeling bij de huur van een woning voor een individuele expat medewerker. Hoeveel expats exact in Nederland wonen is niet bekend omdat binnen de EU een vrij verkeer van personen geldt. Wel zien we dat het aantal hoog opgeleide Nederlanders op de arbeidsmarkt afneemt en dat vacatures langer onvervuld blijven. Dat biedt goede kansen voor expats. We zien dan ook dat Nederlandse bedrijven steeds vaker buitenlandse werknemers in dienst nemen.

Kennismaking


De Expat Service van EasyMakelaars is speciaal afgestemd op de wensen van u, onze klant. Nadat het eerste, vrijblijvende kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden waarin wij al uw voorkeuren opnemen begint de zoektocht naar uw nieuwe thuis en zal uw persoonlijke makelaar een selectie voor u samenstellen uit ons zorgvuldig gekozen woningbestand.

Bezichtiging


Zodra wij een woning hebben gevonden die aan uw voorkeuren voldoet wordt zo snel mogelijk met u een afspraak gemaakt om het betreffende pand te bezichtigen onder begeleiding van een van onze experts op een tijdstip wanneer u het beste uitkomt (ook na kantooruren). Wij gaan dan met u na of het pand en de buurt voldoen aan uw verwachtingen zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Onderhandeling


Wanneer u akkoord bent gegaan met de woning die wij voor u hebben geselecteerd zullen wij u bijstaan tijdens de onderhandelingen met de verhuurder. Hierbij moet u denken aan het invullen van het nodige papierwerk en tevens proberen wij al uw vragen met betrekking tot het contract zo goed mogelijk te beantwoorden.

Voor meer gedetailleerde informatie over de kosten en het gehele traject dat wij met aflopen kunt u contact met ons opnemen.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring