Mijn favorieten

Verhuren aan expats


Gezocht: woningen rondom Leiden, Den Haag en Alphen aan den Rijn voor verhuur aan hoogopgeleide expats

Staat uw woning leeg te koop, heeft u een tweede woning of gaat u tijdelijk elders wonen? En wilt u daarom uw huis of appartement tijdelijk verhuren? Dan maken wij graag kennis met u. EasyMakelaars richt zich op het tijdelijk verhuren van woningen rondom Leiden, Den Haag, Rotterdam en Alphen aan den Rijn. Vanwege de continue vraag naar tijdelijke woonruimte zijn wij altijd op zoek naar gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen voor verhuur aan hoogopgeleide expats, multinationals en onderwijsinstellingen. Profiteer van ons netwerk en bied uw huis, appartement of studio direct te huur aan.


Tijdelijk verhuren zonder huurrecht en huurbescherming

Het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement is via EasyMakelaars juridisch goed geregeld. Als verhuurmakelaar verhuren wij uitsluitend via de Leegstandswet, huisbewaring of proef-samenwonen. Door via deze wetten te verhuren, ontstaat er geen huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder na de overeengekomen huurperiode uw woning verplicht moet verlaten. Het voordeel hiervan is dat u altijd uw woning kunt betrekken of bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren.


De voordelen van het verhuren aan hoogopgeleide expats via EasyMakelaars

EasyMakelaars is jaren actief met het verhuren van woonruimte rondom Leiden, Den Haag, Alphen aan de Rijn en Rotterdam. Hierdoor beschikken wij over een breed netwerk van hoogopgeleide expats die continu op zoek zijn naar woonruimte. Daarom zijn aangeboden woningen via EasyMakelaars binnen twee weken verhuurd. Door uw woning via EasyMakelaars te verhuren, voorkomt u snel leegstand en loopt u minder risico’s met betrekking tot huurbetaling en -opzegging. Expats werken namelijk op projectbasis en krijgen vaak een budget van de werkgever, die in veel gevallen zelf de huur betaalt.


Vakkundig verhuren via EasyMakelaars

Het verhuren van uw huis of appartement is via EasyMakelaars snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen wij het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat EasyMakelaars in overleg met u de huurprijs en voorwaarden bepaalt, het ROZ-contract in het Nederlands en Engels opstelt, uw woning online en offline presenteert, de bezichtigingen verzorgt, en de kandidaten grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de huurder tijdens het in- en uitchecken, innen de borg en eerste betaling, en stellen wij een inspectie- en opleveringsrapport voor u op. Voor u betekent dit dat het tijdelijk verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen, en de wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: het zorgeloos verhuren van uw huis, appartement, woonboot, studio of kamer.

EasyMakelaars » Professioneel » Betrouwbaar » Persoonlijk » Betrokken

Vanwege onze ervaring met het verhuren en beheren van woonruimte rondom Leiden, Den Haag, Alphen aan den Rijn en Rotterdam, beschikken wij over een breed netwerk van specialisten. Hierdoor kan EasyMakelaars klachten snel en effectief oplossen. Profiteer van ons netwerk, onze ervaring en bied uw woning via EasyMakelaars aan. Neem voor vrijblijvend advies contact op met onze verhuurmakelaars.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring