Mijn favorieten

Snel je huis, appartement of kamer verhuren?

woning verhuren

 

Uw huis verhuren? Wij staan klaar voor elke verhuurder die snel en makkelijk wilt verhuren. Wij zorgen ervoor dat u als verhuurder zo min mogelijk hoeft te doen om uw woning te verhuren. Verhuren moet zorgeloos verlopen! 

 

Uw huis, appartement, studio of studentenkamer? Tijdelijk of voor lange tijd? Aan hoogopgeleide expats en particulieren? Dit alles is mogelijk bij EasyMakelaars. Wij bieden uw woning binnen ons netwerk aan en zorgen er dus voor dat de verhuur snel en vakkundig is geregeld. 

 

Wat maakt verhuren voordelig? 

Woonruimte verhuren is voordelig als belegging. Deze vorm van beleggen is meest veilige en rendabele optie. U legt uw geld tegen een hoger rendement vast en profiteert van onbelaste fiscale huurinkomsten? De Randstad, onze regio, is de meest voordelige regio om te beleggen. Door de woningnood en de stijgende vraag naar huurwoningen profiteert u van hoge huurprijzen. Kopen en verhuren rondom Leiden en Den Haag kan een rendement tot wel 7 procent opleveren! Hoe komt u aan lokale marktkennis voor een succesvolle belegging? EasyMakelaars helpt u met het inventariseren van de markt en het verhuren van uw huizen. 
 

Ik wil mijn huis verhuren! Waarom bij EasyMakelaars? 

Wij zijn… 

Professioneel 
Het tijdelijk verhuren van uw huis is via EasyMakelaars juridisch goed geregeld. De Leegstandwet biedt vele uitkomsten voor het tijdelijk verhuren van uw koopwoning, zonder dat deze uit de verkoop gaat. Maar ook op basis van de wet van doorstroming is tijdelijk verhuren mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld dubbele woonlasten, omdat u een nieuwe woning heeft gekocht en staat uw oude appartement of huis leeg te koop? EasyMakelaars regelt dit snel en vakkundig voor u. Ook het woningbeheer is bij ons in professionele handen. Niets is zo onhandig als u niet aanwezig kunt zijn bij de afhandeling van borg en betaling, of het oplossen van klachten. Daarom zorgen wij ervoor dat de woning direct verkoop- of gebruiksklaar is.  

 

Betrouwbaar 
Wij hebben een rijke ervaring met het verhuren via huisbewaring en een groot netwerk van hoogopgeleide expats, multinationals en collega-makelaars. Profiteer dus van ons netwerk en onze lokale marktkennis. De huurprijs van uw woning berekenen wij gratis en vrijblijvend. Ons advies is gebaseerd op objectieve cijfers en eventueel een bezichtiging van uw woning. 

 

Persoonlijk 
Uw verhuurwensen realiseren wij graag. Wilt u bijvoorbeeld tijdelijk als expat naar het buitenland, samenwonen of mantelzorg verlenen, dan springen onze verhuurmakelaars voor u in. Huisbewaring maakt het mogelijk om uw huis of appartement tijdelijk door iemand anders legaal te laten bewonen.?Maar ook op basis van de wet van doorstroming is tijdelijk verhuren mogelijk.

 

Betrokken 

Wij verzorgen het gehele verhuurtraject. Wij begeleiden de huurder tijdens het in- en uitchecken, innen de borg en eerste huurbetaling, en stellen een inspectie- en opleveringrapport voor u op. Uw woning verhuren via de makelaar verloopt dan geheel zorgeloos

 

En… Wij zijn bovenal snel: Binnen 1 week kan uw aangeboden woning al verhuurd zijn! 
 

Ik kan mij vinden in de bovenstaande diensten. Wat nu? 

Kunt u zich vinden in de professionele, betrouwbare, persoonlijke verhuurmakelaar

en betrokken makelaar van de regio Bollenstreek en regio Rijnland? Maak direct een afspraak met onze verhuurmakelaars.

 

EasyMakelaars staat klaar voor een vrijblijvend advies!

  • Rendement tot wel 7 procent
  • Uw huis binnen 1 week aangeboden
  • Professioneel vastgoedbeheer en onderhoud
  • Ervaren, snel en vakkundig

Easymakelaars
Pelikaanstraat 19
2312 DW Leiden
071-5690569
welkom@easymakelaars.nl

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring