Mijn favorieten

Onze medewerkers

Onze collega's staan voor u klaar met hun jaren lange expertise in de vastgoedbranche.

EasyMakelaars B.V.

Carlo Curiel
Vastgoedadviseur / Expat Expert
Carlo Curiel
Carlo is dé expert in het huisvesten van expats. Maar ook de expert in de verhuur van kleine of grote nieuwbouw projecten.
Jacqueline Ubink
Back Office Manager
Jacqueline Ubink
Jacqueline is het fundament voor EasyMakelaars in de afhandelingen van de makelaars. Op het moment dat een makelaar een woning heeft bemiddeld neemt Jacqueline alles van haar collega over. Het contact met alle partijen, de papieren rompslomp tot het in plannen van de overdrachten verzorgd jacqueline tot in de puntjes nauwkeurig.
Mathijs Muns
Makelaar
Mathijs Muns
Mathijs is DÉ verkoopmakelaar binnen EasyMakelaars, met zijn jaren lange ervaring kent hij de knoopjes van zijn vak. Mathijs heeft het vak met de paplepel mee gekregen en heeft zijn strepen verdient binnen het voormalig familie kantoor ROB MUNS MAKELAARS.
Rob van Noort
Verhuurmakelaar Den Haag
Rob van Noort
Rob is na zijn HBO Vastgoed opleiding als verhuurmakelaar gaan werken als ondernemer binnen de onderneming verzorgt Rob onder de vlag van EasyMakelaars voor zijn eigen regio Haaglanden. Met zijn brede netwerk en ervaring die hij van zijn collega's heeft mee gekregen, verovert hij de Haagse verhuurmarkt.
Outman Mgharbi
Outman Mgharbi
Youssef Mgharbi
Vastgoedbeheerder
Youssef Mgharbi
Ontzorgen is het motto van Youssef. Hij zorgt ervoor dat particulieren verhuurders maar ook instutionele beleggers zich niet met de dagelijkse romslomp van hun bezit fulltime hoeven bezig te houden. Youssef neemt voor u alle zorgen uit handen, zodat u volledig ontzorgd kunt genieten van uw bezit.
Nikita te Pas
Geen foto beschikbaar!